top of page

Onze honden worden vers gevoerd. Ze eten KVV (kant en klaar vers vlees) of barf. KVV is gemalen in de juiste verhouding vlees, bot en organen. Barf is zelf samengesteld. Wij geven verschillende diersoorten van diverse merken en krijgen zo een compleet menu zonder tekorten.

Merken die wij voeren zijn oa. KB-Raw, Dailymeat, Darf, Barfmenu, Kivo, Carnibest, Bibi, Buddy


Als de pups 4 weken zijn starten we met kvv in puppymaling, dit is wat fijner gemalen vlees. Na 2 weken gaan ze over op de kvv die onze volwassen honden ook krijgen en eten zo lekker met hen mee.
Als de pups 7/8 weken zijn beginnen we voorzichtig met barf, en dan natuurlijk de wat zachtere diersoorten.

Als aanvulling op het vlees krijgen zij groenten/zaden prutjes. Dat vriezen we in in ijsblokjeshouders en zo heb je elke dag een blokje bij het eten. Daarnaast af en toe een eitje, vis, bottenboullion.
Voorts wat groentenrestjes van de tafel of een verse wortel, stukje komkommer om te knagen. Ook fruit zoals banaan, blauwe bessen enz is super goed voor hen (nooit druiven geven)

Om te kluiven geven we uitsluitend natuurlijk snacks, bv konijnenoren of kippennekken. Die drogen we zelf of we kopen ze bij leveranciers waarvan we zeker weten dat het natuurlijk is wat ze verkopen. Dus zonder geur, kleur of smaakstoffen.
Onze beloningstrainertjes zijn vanzelfsprekend ook natuurlijk, zonder granen, bv stukjes long, ook die drogen we vaak zelf, maar er is zeker voldoende variatie te koop.

Informatieve websites over vers voeren zijn  
www.voerwijzer.com en www.barfplaats.nl

Creme de la Creme Zelda Fitzgerald met een barf stuk
Creme de la Creme Zelda Fitzgerald met barf
Creme de la Creme Willow Shields met barf stuk
bottom of page